www.bakonybél.com

 

VENDÉGHÁZ 2

Házunk második apartmanjában két szoba található a tetőtérben, ezen kívül főzőfülke, étkező, tágas nappali, fürdőszoba, két terasz.
A hálószobában 2 db kétszemélyes beépített franciaágy, szekrény, éjjeliszekrény, komód van. A másik szobában 1 db kétszemélyes franciaágy, gyermekágy, társalgósarok, TV, magnós rádió áll a vendégek rendelkezésére. Innen nyílik a hátsó terasz, ahol a hűs diófa árnyékában kerti bútor, hintaágy várja a pihenni vágyókat.
A teljesen felszerelt főzőfülkében lehetőség van mindennemű főzésre, sütésre, gáztűzhely, mikro, kávéfőző – teafőző, kombinált hűtőszekrény található.
Az étkezőasztal bővíthető, így 8 fő étkezése oldható meg.
A nappaliban sarokülő garnitúra van, amely kihúzható, szükség esetén 2 fő elhelyezését teszi lehetővé. Itt található a TV sarok DVD lejátszóval és hifivel.
A fürdőszobában tágas, épített zuhanyzófülke, WC, kézmosó van. Vendégházunk télen fűthető az étkezőben található kandallókályhával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az udvarban zárt parkolási lehetőség, játszótér, kerti bútorok, szalonnasütő és panorámaterasz van, és ingyenes kerékpárhasználatot biztosítunk vendégeink számára. A kert végében található kiskapu az erdőre nyílik, ahonnan vendégeink erdei sétát is tehetnek.
Szállóvendégeink számára kedvezményes meleg étkezési lehetőség van Bakonybélben a Vadszőlő Étteremben.
(Kb. 2,5 km.)